Uw hypotheek­polis overboeken

Wilt u een polis (of rekening) voor de aflossing van uw hypotheek overboeken naar Brand New Day? Dan openen wij een hypotheekrekening voor u. Hier leest u alles over deze rekening.

Ja, ik boek mijn polis over

De hypotheekrekening overboeken

Heeft u (deels) een aflossingsvrije hypotheek? En heeft u daarnaast een polis (of rekening) waarmee u geld belegt voor de aflossing van die hypotheek? Dan kunt u die polis laten overboeken naar Brand New Day. Bekijk vooraf wel of de polis verpand is aan uw hypotheekverstrekker.

Hoe werkt het?

 • Overboeken? Neem contact op met ons via 020 - 75 85 300
 • Samen met onze medewerker opent u online een rekening
 • Wij sturen u een overstapbrief die u ondertekend terug stuurt
 • Wij regelen dat uw oude polis wordt opgezegd
 • Wij regelen dat het geld wordt overgeboekt naar uw nieuwe rekening

Bekijk de video:

Is uw polis verpand?

Kijk vooraf of uw polis verpand is aan uw hypotheekverstrekker. In dat geval moet uw hypotheekverstrekker toestemming geven voor het overboeken van uw polis. Om protectionistische redenen geven sommige aanbieders die toestemming helaas niet. Vraag vooraf dus even aan onze medewerker of uw hypotheekverstrekker toestemming geeft of niet.

Essentiële informatie

Voor dit product kunt u in het documentencentrum het essentiële informatiedocument, de essentiële beleggersinformatie, de productvoorwaarden en het prospectus nalezen.


Ga naar het documentencentrum

Let op de kosten…

Een procentje kosten minder, is dat nou zo belangrijk?
Ja, dat is enorm belangrijk. Dat ziet u hiernaasthieronder. Aan een procentje minder kosten houdt u al snel zo’n 30% méér eindkapitaal over. Onze kosten zijn ongekend laag. Dat is ons handelsmerk: we zijn een prijsvechter. Maar wel één met topdiensten.

Het belang van lage kosten

Eindkapitaal bij verschillende kosten
Brand New Day
kosten 0,61%
Concur­rent 1
kosten 1,50%
Concur­rent 2
kosten 2,50%
Concur­rent 3
kosten 3,50%

De kleine lettertjes: Eénmalige storting van € 10.000, 50% BND Wereld Indexfonds Hedged, 50% BND Euro Obligatie Indexfonds, exclusief afsluitkosten, looptijd van 30 jaar, geen automatische risicoafbouw en tussentijdse herbalancering. Bovenstaande berekening is een indicatie en geen garantie of zekerheid. U kunt er geen rechten aan ontlenen. .

 

Online inzicht

Online uw geld in de gaten houden

Hoe staat uw geld ervoor? Dat kunt u online allemaal volgen.

 • Wat is de huidige waarde?
 • Hoeveel geld heeft u naar verwachting op de aflosdatum?
 • Hoeveel heeft u al gestort? En wat is het rendement?
 • Hoe hebben de fondsen gepresteerd?
 • En hoeveel bedragen de kosten dit jaar?
Uw geld staat veilig

Uw geld staat veilig

Wij gaan niet failliet. Dat weten we zeker. Maar mooie woorden bieden geen bescherming. Daarom worden uw beleggingen in een apart bewaarbedrijf ondergebracht. Dit bewaarbedrijf is juridisch afgescheiden van Brand New Day. Stel dat wij toch ooit failliet gaan – morgen of over 30 jaar – dan valt dit bewaarbedrijf buiten de boedel. U krijgt dan gewoon al uw geld terug. En kunt dan bij een andere aanbieder doorgaan met het opbouwen van uw vermogen.

Géén verplichtingen

Wij houden niet van verplichtingen. Die leggen wij u dan ook niet op. U bepaalt zelf hoeveel u stort. U mag altijd meer storten. Of minder. Of niets meer. U zit ook niet vast aan een contract. Bent u niet tevreden? Dan boeken wij uw geld kosteloos, dus zonder verkoop- of administratiekosten, over naar een andere aanbieder. En u betaalt géén rekeningkosten. Staat er niets op uw rekening? Dan betaalt u ook geen kosten. De enige verplichtingen zijn de spelregels van de Belastingdienst.

 • U bepaalt zelf hoeveel u stort
 • Géén contract
 • Niet tevreden? Geen vertrekkosten!
 • Géén geld op de rekening?
  Geen kosten!

Een on-Nederlandse service

Wij zijn méér dan alleen maar erg goedkoop. We willen u ook een topservice bieden. Ouderwets rennen voor de klant, alsof ons leven er vanaf hangt. Dat vinden we normaal. Als u ons belt, krijgt u meteen een medewerker aan de lijn. Bart of Heleen. En geen bandje met irritant keuzesysteem. Als u ons mailt, krijgt u binnen 1 dag antwoord. Maar als het kan binnen 1 uur. En heeft u een klacht? Dan lossen we dat ook binnen 1 dag op. Calvinistisch in onze kosten, Bourgondisch in onze service. Onze strategie in een notendop.

Onnederlandse service

Gemakkelijk wijzigingen doorgeven

Via de Klantenservice of online kunt u onbeperkt allerlei wijzigingen doorgeven. Zo kunt u altijd uw automatische incasso aanpassen. U kunt, kosteloos, switchen tussen de beleggingsfondsen. U zit niet vast aan een gekozen aflossingsdatum. Deze kunt u altijd korter maken (verlengen mag sinds 1 april 2013 niet meer). En ten slotte kunt u natuurlijk ook uw persoonlijke gegevens wijzigen.

 • Kosteloos switchen tussen beleggingsfondsen
 • De datum waarop u wilt aflossen aanpassen
 • Uw persoonlijke gegevens wijzigen

Indexbeleggen

Om uw geld te laten groeien, kunt u uit verschillende indexfondsen kiezen. Indexbeleggen is niet alleen goedkoop, maar ook zeer effectief. Want zo’n 80% van de huisfondsen van uw bank of verzekeraar behaalt over een lange periode een (flink) lager rendement dan de index die ze proberen te verslaan. Dat komt vooral door de hoge (verborgen) kosten. Die fondsen zijn dus goed voor de bank, maar níet voor u. Daarom bieden wij u alleen maar indexfondsen.

 

Indexbeleggen

Niet goed? Kosteloos weer vertrekken

Wij zijn ervan overtuigd dat wij u het allerbeste bieden. Bent u toch niet tevreden? Dan boeken wij, met het schaamrood op onze kaken, uw geld over naar een andere aanbieder. Kosteloos, zonder verkoop- of administratiekosten.

Vertrekken

Al uw geld terug bij overlijden

Het geld op uw rekening is van u. Dus als u – onverhoopt – overlijdt, krijgen uw nabestaanden al het geld dat op uw rekening staat. Gewoon 100%. Van verkoop- of administratiekosten is ook dan geen sprake.

Onze kosten: ongekend laag

Onze kosten zijn niet alleen enorm laag, maar passen ook op de helft van een bierviltje. De stortingskosten betaalt u éénmalig over elke geldstorting op uw rekening. En de beheerkosten betaalt u jaarlijks over het vermogen in het beleggingsfonds.

Afsluitkosten

Bij het openen van de rekening betaalt u éénmalig € 45 afsluitkosten. Elke aanbieder, en dus ook wij, is wettelijk verplicht om u deze ‘klantkosten’ apart in rekening te brengen. Opent u meerdere hypotheekrekeningen? Dan betaalt u maar 1x de afsluitkosten.

Meerdere fondsen

Bij het openen van uw hypotheekrekening belegt u standaard in het BND Euro Obligatie Indexfonds en het BND Wereld Indexfonds Hedged. Nadat u de rekening geopend hebt, kunt u kosteloos switchen naar verschillende andere fondsen. De beheerkosten hiervan verschillen per fonds.

De kosten

BND Euro Obligatie Indexfonds BND Wereld Indexfonds Hedged
Beheerkosten
(jaarlijks)
0,59% 0,59%
Stortingskosten
(éénmalig)
0,50% over elke geldstorting
Afsluitkosten
(éénmalig)
€ 45 bij openen rekening
Euro

Kosten overboeken polis

Wilt u uw polis overboeken? Dat regelen wij graag voor u. Wij zorgen dan dat uw huidige polis wordt opgezegd en het geld wordt overgeboekt naar uw nieuwe rekening bij Brand New Day, mét behoud van alle fiscale voorwaarden. Dit opzeggen en overboeken kost éénmalig tot maximaal € 199 per polis. Loopt de polis (bijna) af? Of heeft u uw oude woekerpolis al omgezet naar een bankspaarproduct? Dan zijn de overboekkosten een stuk lager: € 49,- per polis. Bel ons direct voor een voorstel op maat. U hoeft de overboekkosten niet direct te betalen. Als het geld van uw overgeboekte polis op uw rekening bij Brand New Day wordt bijgeschreven, worden hier éénmalig de overboekkosten vanaf gehaald.

Geen kosten ‘op de zijkant van het papier’

Een heleboel kosten die andere aanbieders in rekening brengen, kennen wij niet. Zo zijn er bij Brand New Day geen aan- en verkoopkosten als u switcht tussen de beleggingsfondsen. En ook geen bewaarloon, wat bij andere aanbieders vaak 0,24% per jaar is. Jaarlijkse rekeningkosten kennen wij niet. Als er geen geld op de rekening staat, betaalt u niets. En ook administratiekosten zijn ons vreemd: alle wijzigingen zijn gratis. U kunt dus kosteloos bijvoorbeeld inleg, pensioendatum of persoonlijke gegevens wijzigen. En tenslotte kennen wij ook geen ‘vertrekkosten’: als u weg wilt, boeken wij kosteloos het opgebouwde vermogen over naar een andere aanbieder.

 • Géén switchkosten
 • Géén bewaarloon
 • Géén jaarlijkse rekeningkosten
 • Géén administratiekosten
 • Géén vertrekkosten

Wat betaalt u per jaar?

Dat ziet u hiernaast. Dat ziet u hieronder. Dit zijn de kosten die u gemiddeld per jaar betaalt als u een x-aantal jaar de rekening aanhoudt. Hierin zijn alle stortings- én beheerkosten meegenomen. U ziet dat de beheerkosten veel zwaarder wegen dan de stortingskosten.

De gemiddelde kosten per jaar

Looptijd Gemiddelde kosten per jaar
5 jaar 0,78%
10 jaar 0,68%
15 jaar 0,65%
20 jaar 0,63%
25 jaar 0,62%
30 jaar 0,62%

De kleine lettertjes: Gemiddelde kosten bij een maandelijkse inleg, 50% BND Euro Obligatie Indexfonds, 50% BND Wereld Indexfonds Hedged over de hele looptijd , exclusief afsluitkosten. Bij een éénmalige inleg zijn deze totale kosten nog lager.

Een paar voorbeelden

Hiernaast Hieronder ziet u voor een paar situaties wat u per jaar aan totale kosten betaalt.

Totale kosten per jaar

U stort
per jaar
Stortings-
kosten
Vermogen
op de rekening
Beheer-
kosten
Totale
kosten
€ 1.200 € 6 € 10.000 € 59 € 65
€ 3.000 € 15 € 3.000 € 17,70 € 32,70
€ 8.000 € 40 € 20.000 € 118 € 158

De kleine lettertjes: De totale kosten per jaar (50% BND Euro Obligatie Indexfonds, 50% BND Wereld Indexfonds Hedged over de hele looptijd), exclusief afsluitkosten.

Hoe groeit uw geld?

Door te beleggen. U kunt kiezen uit verschillende obligatie- en aandelenfondsen. Allemaal indexfondsen. U bepaalt zelf welk deel van uw geld in welk fonds belegd wordt. En u zit nergens aan vast: u kunt altijd switchen tussen alle fondsen. Gratis, dus zonder aan- en verkoopkosten.

 • Indexbeleggen
 • Keuze uit diverse obligatie- en aandelenfondsen
 • Gratis switchen zonder aan- of verkoopkosten

De beleggingsfondsen

Als u de rekening opent, belegt u standaard in het BND Euro Obligatie Indexfonds (obligaties) en het BND Wereld Indexfonds Hedged (aandelen). Wilt u liever een ander fonds? Geen probleem. Zodra de rekening geopend is, kunt u onbeperkt en kosteloos (dus zonder transactiekosten) switchen tussen alle fondsen.

Het BND Euro Obligatie Indexfonds

Dit fonds belegt in 2 indexfondsen van Vanguard: 50% in het Vanguard Euro Government Bond Index Fund (ongeveer 700 staatsobligaties van diverse Eurolanden) en 50% in het Vanguard SRI Euro Investment Grade Bond Index Fund (ongeveer 2.200 wereldwijd gespreide maar in euro genoteerde bedrijfs- en andere niet-staatsobligaties). U betaalt uiteraard géén dubbele beheerkosten.

Het BND Wereld Indexfonds Hedged

Dit fonds belegt 100% in het Vanguard FTSE Developed World II CCF (euro hedged). Hiermee belegt u in de ongeveer 2.100 grootste beursgenoteerde bedrijven. Deze aandelen zijn in 24 landen in Europa, Noord Amerika en Azië / Pacific genoteerd. Omdat niet alle aandelen in euro’s zijn genoteerd, wordt het valutarisico afgedekt. U betaalt uiteraard géén dubbele beheerkosten. Door de fiscale structuur van het fonds kunt u ál het ontvangen dividend herbeleggen. Dit levert u in vergelijking met de meeste fondsen zo’n 0.4% extra rendement op.

De beleggingsfondsen

Standaard
bij openen rekening
Beheerkosten (TER)
Obligatie­fonds  BND Euro Obligatie Indexfonds 0,59%
Aandelen­fonds  BND Wereld Indexfonds Hedged 0,59%
Optioneel
als u klant bent
Beheerkosten (TER)
Obligatie­fondsen  BND Euro Obligatie Indexfonds 0,59%
  BND Euro Staatsobligatiefonds Kort 0,50%
Aandelen­fondsen  BND Wereld Indexfonds Hedged 0,59%
  BND Wereld Indexfonds Unhedged 0,59%
  BND Duurzaam Wereld Indexfonds 0,63%
  BND Small Cap Wereld Indexfonds 0,68%
  BND Emerging Markets Indexfonds 0,70%

De rendementen

Hoe was het rendement? Dat ziet u hiernaasthieronder per standaardprofiel: het rendement vanaf onze start in 2010 tot en met het derde kwartaal van 2016. En in de onderste rij ziet u het gemiddelde rendement per jaar over die hele periode. U bepaalt zelf welk percentage in aandelen en obligaties wordt belegd en kunt dus afwijken van deze profielen. En natuurlijk kunt u ook voor andere beleggingsfondsen kiezen dan de standaardfondsen (gratis, zonder transactiekosten).

 

De netto rendementen per profiel

Profiel Zeer offensief Offensief Neutraal Defensief Zeer defensief

De kleine lettertjes: Rendementen per profiel van de standaardfondsen: het BND Wereld Indexfonds (aandelen, tot en met 25 februari 2016) en het BND Wereld Indexfonds Hedged (aandelen, vanaf 26 februari 2016) en het Euro Staatsobligatiefonds Kort (obligaties, tot en met 31 maart 2014) en het BND Euro Obligatie Indexfonds (obligaties, vanaf 1 april 2014), ná aftrek van beheerkosten en met jaarlijks herbalanceren op 31 december. Rendementen uit het verleden bieden géén garantie voor de toekomst. .

Lifecyclebeleggen: wij beleggen voor u

Het zou zuur zijn als vlak voor de aflosdatum de beleggingen in rook opgaan door een crash op de beurs. Weg geld. Dat risico is te groot. Daarom kunt u bij het openen van een rekening kiezen voor ‘lifecyclebeleggen’. Lifecyclebeleggen houdt in dat als u dichter bij de aflosdatum komt, u steeds veiliger gaat beleggen (lees: meer obligaties, minder aandelen). Dit voeren wij dan voor u uit. Kosteloos. U heeft er geen omkijken naar. Wilt u het niet? Dan kunt u lifecyclebeleggen gewoon uitzetten. Dit lifecyclebeleggen werkt trouwens alleen als u een verwachte einddatum invult. Vult u geen einddatum in? Dan is lifecyclebeleggen niet mogelijk.

Hoe werkt het?

U kiest zelf welk deel van uw geld wordt belegd in obligaties en aandelen. Tot 10 jaar voor de aflosdatum doen wij niets. Vanaf dat moment zorgen wij dat u voor minimaal 55% in obligaties belegt (als u al 55% of meer in obligaties belegt, gebeurt er niets). En elk jaar daarop stijgt het percentage obligaties met 5%. Zo belegt u 1 jaar voor de aflosdatum voor 100% in obligaties. U betaalt hier géén transactie- of andere kosten voor.

 

Indexbeleggen

Indexbeleggen: dikke kans op méér rendement

Banken en verzekeraars adviseren u bijna altijd hun eigen huisfondsen. Dat is best gek. Want op termijn behaalt ruim 80% van die huisfondsen een (heel erg) fors lager rendement dan de index die ze volgen. Dat weten die banken en verzekeraars ook wel. Want dat weet iedereen. Alleen adviseren zij u die fondsen toch. Want door de hoge (verborgen) kosten verdienen ze er lekker veel aan. Maar voor uw vermogen zijn die fondsen niet goed. Daarom bieden wij u alleen maar indexfondsen aan.

Rekening houden met risico’s

Uw hypotheekrekening is meer dan een simpele beleggingsrekening met wat fondsen. Want standaard wordt het valutarisico afgedekt en wordt aan lifecyclebeleggen gedaan.

Naam Bescherming Standaard Kosten
Tegen schommelingen in valutakoersen Ja Kosteloos
Tegen een beurscrash vlak voor uw pensioen Ja Kosteloos

Bescherming aanpassen

Wij vinden het verstandig om het valutarisico af te dekken en aan lifecyclebeleggen te doen. Wilt u dit niet? Als u de rekening geopend hebt, kunt u zelf kiezen met welk van de 2 risico’s u rekening wilt houden. U kunt kosteloos uw eigen keuzes maken.

De belastingdienst helpt een handje

En dat is een groot voordeel. Want u hoeft niet elk jaar belasting te betalen over het geld op uw rekening. En daardoor lost u later, voor hetzelfde geld, heel wat meer van uw hypotheek af. Maar in ruil voor het voordeel gelden wel een paar spelregels.

Spelregels

De spelregels

In ruil voor het belastingvoordeel, stelt de Belastingdienst een paar voorwaarden. Deze gelden bij alle aanbieders. Heeft u hierover een vraag?

Bel ons gerust op 020 - 75 85 300.

  Om gebruik te maken van het belastingvoordeel, moet u natuurlijk wel een eigen huis hebben en een hypotheekschuld.

  U mag het geld op uw rekening niet zomaar gebruiken voor iets anders. Nee, u dient het geld te gebruiken voor de aflossing van uw hypotheek. Wilt u het geld toch voor iets anders gebruiken? Dat kan, maar dan dient u het verschil tussen de inleg en de waarde van dat moment (oftewel: het rendement) op te tellen bij uw inkomen. Over dat bedrag betaalt u dan inkomstenbelasting.

  U mag van de Belastingdienst niet zoveel opbouwen als u zelf wilt. Helaas. Er gelden maximale bedragen en bepaalde voorwaarden.


  • Maximale looptijd van 30 jaar
   De maximale looptijd van de rekening is 30 jaar vanaf de oorspronkelijke ingangsdatum. Uiterlijk dan moet u met het geld (een deel) van uw hypotheek aflossen.
  • Er moet elk contractjaar worden ingelegd
   Tot het moment waarop de rekening tot uitkering komt, moet u elk contractjaar verplicht inleggen. De hoogste inleg in een contractjaar, mag maximaal 10x zo hoog zijn als de laagste inleg in een contractjaar.
  • Eén of twee rekeninghouders
   Als u aan voorgaande voorwaarden voldoet, heeft u recht op een vrijstelling van maximaal € 162.500 (2017) per rekeninghouder. Als u de rekening samen met uw partner opent, mag u 2x zoveel opbouwen als wanneer de rekening alleen op uw naam staat. U heeft dan beiden recht op een vrijstelling van maximaal € 162.500.

  Eén naam Twee namen
  Looptijd langer dan 15 jaar € 36.900 (2017) € 73.800 (2017)
  Maximale looptijd 30 jaar € 162.500(2017) € 325.000(2017)

  Bedragen belastingjaar 2013


  Inflatiecorrectie

  Normaal gesproken worden deze maximale bedragen elk jaar aangepast aan de inflatie. In dat geval is het maximale bedrag bij een gemiddelde inflatie van 2,0% voor een rekening op 2 namen over 20 jaar ruim € 450.000. Maar het is mogelijk dat de Belastingdienst de inflatiecorrectie ineens niet meer toepast of dat de inflatie lager is. Houd hier dus rekening mee.

  U moet elk jaar een bepaald minimaal bedrag op uw hypotheekrekening storten. U mag dus niet zomaar een jaartje niets storten. Maar u mag uw inleg wel fors verlagen. De regel hiervoor is de zogenaamde ‘1-op-10-regeling’.

  1-op-10-regeling

  Deze houdt in dat de hoogste inleg in een heel contractjaar nooit hoger mag zijn dan 10x de laagste inleg over een eerder contractjaar. Deze bandbreedte moet u altijd aanhouden. U mag dus niet de inleg onbeperkt verhogen of verlagen.

  Aanpassingen vanaf 1 april 2013!

  Vanaf 1 april 2013 verandert de overheid de spelregels. U mag dan de inleg die op dat moment voor uw rekening is vastgesteld in de toekomst niet meer verhogen. Verlagen mag wel. Maar u moet altijd minimaal 10% van de hoogste storting in een voorgaand contractjaar doen. Overigens mag u vanaf 1 april ook de looptijd niet meer verlengen. Verkorten mag wel.


  Stel u opent nu de rekening en geeft aan elke maand € 500 te gaan storten. Dan mag u voortaan nooit méér storten dan € 6.000 per jaar (€ 500 x 12 maanden). U mag wel minder gaan storten. U dient elk jaar minimaal € 600 (of € 50 per maand) te storten: 10% van de hoogste storting (€ 6.000). Als u in een contractjaar de inleg hebt verlaagd, mag u in de resterende looptijd de inleg niet meer verhogen.

  Stel u heeft al 10 jaar zo’n hypotheekrekening. In het begin stortte u altijd € 300 per maand (€ 3.600 per jaar) op de rekening. Op een gegeven moment bent u minder gaan storten: € 100 per maand (€ 1.200 per jaar). Het minimale bedrag dat u elk jaar moet storten, is 10% van de hoogste storting in een contractjaar: 10% van € 3.600 = € 360 per jaar of € 30 per maand. Minder mag niet, anders verliest u het belastingvoordeel. Sinds 1 april 2013 mag u de inleg niet meer verhogen.

  Stel opnieuw dat u al 10 jaar zo’n hypotheekrekening heeft. U heeft altijd € 100 per maand (€ 1.200 per jaar) op de rekening gestort. U wilt voor 1 april de inleg nog fors verhogen. U mag de inleg maximaal tot € 1.000 per maand verhogen (€ 12.000 per jaar). Dit dient u wel vóór 27 maart aan ons door te geven. Houd er rekening mee dat als u dit doet, u in de resterende looptijd elk jaar altijd minimaal € 100 per maand (€ 1.200 per jaar) op de rekening moet storten.


  Overboeken polis

  Boekt u uw huidige hypotheekpolis over naar Brand New Day? Dan geldt deze overboeking niet als een storting op uw rekening. Het heeft dus geen invloed op de 1-op-10-regeling. Uw huidige aanbieder geeft bij het overboeken wel de stortingsgeschiedenis van uw oude polis door. Deze minimale en maximale bedragen blijven gelden voor de 1-op-10-regel bij Brand New Day.

  De maximale looptijd van de hypotheekrekening is 30 jaar. Na een looptijd van uiterlijk 30 jaar moet u het opgebouwde kapitaal gebruiken om uw eigenwoningschuld (gedeeltelijk) af te lossen. De looptijd mag sinds 1 april 2013 niet meer worden verlengd. Maar natuurlijk wel worden verkort.

Sinds 1 april 2013: alleen uw bestaande polis overboeken

Sinds 1 april 2013 mag u géén nieuwe hypotheekrekening meer openen. De Belastingdienst is namelijk gestopt met het geven van belastingvoordeel voor nieuwe rekeningen. Bestaande rekeningen die vóór 1 april 2013 zijn geopend, behouden wél gewoon het belastingvoordeel tot de einddatum die bij het openen van de rekening is aangegeven. Heeft u een polis om uw hypotheek mee af te lossen? Dan kunt u die overboeken naar Brand New Day.

Wilt u een hypotheekrekening overboeken?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers via 020 - 75 85 300 of info@brandnewday.nl. Zij helpen u graag verder!

Overboeken? Neem contact op met ons via 020 - 75 85 300

 • Samen met onze medewerker opent u online een rekening
 • Wij sturen u een overstapbrief die u ondertekend terug stuurt
 • Wij regelen dat uw oude polis wordt opgezegd
 • Wij regelen dat het geld wordt overgeboekt naar uw nieuwe rekening