Vacatures

Werken bij een financiële outlaw

Heb je altijd al bij een verzekeraar willen werken? Dan ben je helaas niet uit het juiste hout gesneden voor een carrière bij Brand New Day.

Want we zijn cultureel nogal anders dan de verzekeraars. Dat moet ook, want we willen de markt veranderen. Zo'n 15 jaar geleden alweer hebben we BinckBank opgericht. Die heeft de belegger bevrijd van de Grootbanken. Nu is de verzekeringsmarkt aan de beurt.

Heb jij de persoonlijkheid?

We zijn jong en ambitieus. Daarom groeien we hard. We zoeken dan ook constant nieuwe medewerkers die samen met ons de strijd aan willen binden met de grote verzekeraars. Daarvoor moet je wel een bepaalde persoonlijkheid meenemen. Je moet hard willen werken en met je poten in de modder willen staan. Aanpakken. Je bent ondernemend en ambitieus. Lekker nuchter, bescheiden en dienstbaar naar klanten en collega’s. Maar je toont ook de lef en bravoure die nodig is om financiële wereld stevig aan te pakken.

Maar we vragen niet alleen, we bieden ook wat. Geen hiërarchie, geen politiek geneuzel. Een open en frisse cultuur, informeel. Een team met een missie. Verantwoordelijkheid krijg je op basis van je prestaties. En niet op basis van je leeftijd, strepen op je mouw of de inschrijvingsduur in de personeelsadministratie. Het zijn dus ook heel wat jonge schouders die de verantwoordelijkheid dragen.

Als dit je aanspreekt, komen we graag in contact met je. Want we hebben meer uitdagingen en kansen dan we aankunnen.

Actuele vacatures

Onze overige vacatures hebben we op een speciale site neergezet: Werken bij Brand New Day