Brand New Day: Dé pensioenaanbieder
voor franchisers


Wij geloven heilig dat onze filosofie werkt. En die filosofie is simpel: wij willen ambassadeurs maken van onze klanten.
Deze filosofie combineren wij met een duidelijk missie: Klanten verbazen!

Waarom een pensioen als franchisenemer?

Pensioen is belangrijk, omdat werknemers daarmee verzekerd zijn bij overlijden, arbeidsongeschiktheid en ervoor zorgt dat zij later ook echt met pensioen kunnen. Is dit dan niet ingewikkeld en duur om te regelen? Nee, niet bij Brand New Day.

Voor franchiseorganisaties bieden wij een pensioenregeling aan tegen zeer lage kosten. Een regeling dat past bij het bedrijf en de werknemers en ook bij jou als ondernemer. Vanzelfsprekend doen wij dit met onze on-Nederlandse service.

Wil je graag meer informatie? Dat kan!

Wij vertellen je graag wat we doen voor franchiseorganisaties en maken vrijblijvend een offerte op maat. Maak hiervoor een belafspraak of bestel hieronder onze brochure over een collectief pensioen.

Ben je ondernemer? Kijk dan naar de individuele pensioenrekening op onze website voor meer informatie of maak een belafspraak.


Collectief Pensioen Individueel Pensioen


Waarom een pensioen bij Brand New Day?

Wij bieden passende, begrijpelijke en eerlijke pensioenproducten voor franchiseorganisaties. Als franchisenemer ben je al druk bezig en heb je niet veel tijd om over zaken als pensioen na te denken. Wij begrijpen dat, doordat wij zelf ook ondernemers zijn. Zo’n 50% van Brand New Day is in handen van het personeel dat elke dag aan de pensioenknoppen zit.

Je krijgt bij ons daardoor de service die bij je past: de beste. En mocht je niet tevreden zijn over ons? Dan kun je ieder jaar zonder kosten weg. Al doen wij er natuurlijk alles aan om jou tevreden te houden, zodat jij kan blijven ondernemen!

Andere franchisers zijn je al voor gegaan

Mede door onze samenwerking met Franchise+ hebben verschillende franchiseorganisaties al gekozen voor een collectief pensioen via Brand New Day.

Yarden Logo

“Yarden heeft gekozen voor Brand New Day, omdat zij net als wij een 9+ organisatie zijn. En dat merk je aan alles.”

Yarden Logo

“Gezien onze eigen bedrijfsvoering past Brand New Day goed bij Fortune Coffee. Korte communicatielijnen, transparant en van deze tijd. Met persoonlijk contact en een uitstekende service.”