Een pensioen van deze tijd

Brand New Day is opgericht als alternatief voor de grote verzekeraars. In een markt waar je als trouwe klant beloond wordt met torenhoge kosten, papieren rompslomp en een opzegtermijn van 5 jaar als je weg wilt, is nog ruimte voor een uitdager. Benieuwd naar onze dienstverlening? Onze lage kosten? Ons DNA? Bestel dan vrijblijvend de brochure.

Privacystatement

Bedankt voor uw interesse in Brand New Day Collectief pensioen.

Wij sturen u de brochure zo spoedig mogelijk op.

Vriendelijke groet,

Brand New Day

Er is een probleem met de verwerking van de aanvraag van de brochure.

Opnieuw invullen

Lage kosten voor uw bedrijf

Onze kosten zijn laag. En dat scheelt. Want daardoor zijn de kosten voor uw bedrijf een stuk lager. Maar onze kosten zijn niet alleen laag, ze zijn ook zichtbaar. Dat lijkt normaal, maar is helaas nog steeds niet gebruikelijk in pensioenland. Bovendien staat de premie die u voor elke medewerker bijdraagt van te voren vast. Dat is lekker, want daardoor weet u vooraf precies hoe hoog uw pensioenkosten zijn. Dus geen vervelende verrassingen achteraf op uw verlies- en winstrekening.

Lage kosten voor uw werknemers

De kosten voor uw werknemers zijn laag én overzichtelijk. Want ze passen op de helft van een bierviltje. Standaard betalen uw werknemers maar 3 soorten kosten: Aankoopkosten, portefeuillebeheerkosten en fondsbeheerkosten. Uw werknemers betalen géén: Rekeningkosten of provisie, Administratiekosten, Verkoopkosten, of Bewaarloon.

Veiligheid

Het pensioengeld van uw werknemers staat niet alleen veilig bij grote oude banken of verzekeraars. Bij ons staat het geld minstens even veilig. Dat komt omdat de beleggingen in een apart bewaarbedrijf worden ondergebracht. Net zoals banken dat doen. Stel dat wij failliet gaan – morgen of over 30 jaar – dan valt dit bewaarbedrijf buiten de boedel. En krijgt uw werknemer gewoon al zijn of haar geld terug.